Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa GTV-най доброто купе от края на 90-те.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пак ли се почна старата песен на нов глас?!?! Айде сега ми обяснете колко старите Алфи са Алфи а тея след 90-та не са Алфи ,ама айде в другият раздел ,оня за безработните хора! Изтрийте я тая тема ,че получавам дежа вю и то не приятно ,МОЛЯ!!!
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

И аз призовавам колегите да не влизат в безсмислени спорове.Всички модели на Alfa са супер!
      Alfa 145 1.4 T. Spark 97
      Fiat Coupe 2.0 16v 96

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
        Объркал се рейса пич. Единственото ценно в този модел е моторът. Естествено ценният мотор не е 2.0 фиатски ТС, а 6-така от Арезе. Само зараде това може да бъде ценен този модел ( разбирай само версиите с 6 цилиндъра). Защото няма нищо ценно в носачи от чугун, коита са същите и във Фиат Типо. Това е жалката истина. Може да бъде ценен предшественика, истинското ГТВ, но не и тази кола, която ако трябва да сме честни е пообъркана още на чертожната дъска.
        братле само ще ти кажа че единия ни носач е по-ценен от всичките ти 33ки

а slaf4u може да си купи някой по комерсиална кола от 156, че да може още повече да му отива на глупостите дето пише...
        Last edited by italfen; d.m.y г., 05:10.
        Now: 156 2.5 V6 24V
        Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
            ........
            Това е човек, който е покарал някоя и друга кола, и мнението му е ценено от много хора.
            .......
            в едно предаване, дето потрошиха три алфи. на финала Джеръми Кларксън разказваше за алфите и алфистите, за кефа, уюта...пристрастието му към тази марка и т.н.
            и цитирам дословно(по памет):
            алфата е чудесен и много здрав автомобил, но за много кратко време.

мъдро-нали?
            sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
              в едно предаване, дето потрошиха три алфи. на финала Джеръми Кларксън разказваше за алфите и алфистите, за кефа, уюта...пристрастието му към тази марка и т.н.
              и цитирам дословно(по памет):
              алфата е чудесен и много здрав автомобил, но за много кратко време.

мъдро-нали?
              Не !

Comment

Всичко си зависи от сонственика.Как си поддържа колата.При липса на поддръжка дори и най-здравите марки коли се чупят.Ето това е истината можеш да попаднеш както на здрава Alfa,така и на Mazda трошка например!Казвам Mazda,щото ги водят от най-здравите марки.Ама друга си е емоцията от Alfa все пак!
                Alfa 145 1.4 T. Spark 97
                Fiat Coupe 2.0 16v 96

Comment

Говорете каквото искате,но за мен ГТВ-то си е един невероятен автомобил!Купих си много добре пазена кола и пак за 20к километра вкарах една прилична сума в нея за ремонти,но дори 100 пъти да ме връщате назад във времето пак ще правя същия избор.Това е магията на Алфа в пълният и размер,а вие си чоплете колкото щете какъв Фиат е тя.
                  Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
                  Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
                  Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

Първоначално публикувано от NPP Покажи съобщение
                    Говорете каквото искате,но за мен ГТВ-то си е един невероятен автомобил!Купих си много добре пазена кола и пак за 20к километра вкарах една прилична сума в нея за ремонти,но дори 100 пъти да ме връщате назад във времето пак ще правя същия избор.Това е магията на Алфа в пълният и размер,а вие си чоплете колкото щете какъв Фиат е тя.

Comment

Ся че я оспамихме темата то ясно,ама защо все се хващаме за такива изказвания и се стига до велики спорове. всеки си има вкус- факт
                      Аз лично не харесвам визията на ГТВ но това си е мое мнение, чесно казано ако ще говорим за купета от 90-те бих избрал Супра или Корадо,ама това пак си е мое мнение
                      П.С. Много хора се изказват неподготвени за алфите и много от тях смениха по няколко коли докато аз си крам алфата и доста съм "разплакал" с нея
                      Всеки има право на вкус или на липсата на такъв.
                      Last edited by don_pepone; d.m.y г., 00:42.
                      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение

Верно ли? Ти къкъв си точно? Някакъв оценител? Господин Шваке?
                        Ти въобще познаваш ли си колата? Не сме братя и няма и да станем. А след като не си познаваш колата, няма как да знаеш нещо повече от мен за 33 или който и да било друг модел на Алфа, Фиат или Ланча.
                        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Ти въобще познаваш ли си колата? Не сме братя и няма и да станем. А след като не си познаваш колата, няма как да знаеш нещо повече от мен за 33 или който и да било друг модел на Алфа, Фиат или Ланча.
                          Спири да се заяждаш де. Не ти харесва ГТВ сега, аз да хвана ли да ''ачкам'' в 33 раздела как примерно е с единия крак при майката земя? Колегата е подходил приятелски ти.... Аз лично си познавам колата и смея да твърдя че има доста по здраво шаси от доста алфи и какво от това? Наистина не е необходимо да се влагат нападки още !!! И от двете страни ! Щото примерно аз смея да твърдя че ти Ритмо 130-ка не си виждал на живо и какво??? Смешно е меренето на чучури !

Comment

Ти почна да сереш в темата ве готин... аз нищо не споря и никакви претенции нямам да знам квото и да е било... ама явно ти си някакъв проектант на автомобили за да се изказваш така коя кола била сгрешена и коя не... аз като седна в 33 и се чуствам като в 12так москвич трябва да почна да сера в 33 раздела ли? грам не ме *** какво знаеш ти за алфите и явно си последния човек от който ще искам да науча нещо ново....

И да не съм офф от темата ето ви един линк да видите колко са сгрешени ГТВ-тата
                            http://www.alfaromeo-online.com/foru...ux-gtv-du-net/

Comment

Почти всичко в темата са простотии, но снимките на линка са...
                              И гледам, че хората там дето в подписите имат по 5 алфи са казали "респект"... Не е станала дискусия колко е грозно, сгрешено, другите модели какъв са скрап, кое е Фиат, кое е истинска Алфа и т.н...
                              Чудя се защо ли..?

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                                Почти всичко в темата са простотии, но снимките на линка са...
                                И гледам, че хората там дето в подписите имат по 5 алфи са казали "респект"... Не е станала дискусия колко е грозно, сгрешено, другите модели какъв са скрап, кое е Фиат, кое е истинска Алфа и т.н...
                                Чудя се защо ли..?
                                Истински фенове може би,със коренно различна култура от нашата.Точно същата тема се появи миналата година точно по това време и се изписаха абсолютно същите простотий като сега,където аз влязох във спор със гоУемите разбирачи и ценители във форума и бях наказан по няколко причини от модовете,във този ред ще помоля да се откажете и оставите простотията за разбирачите..
                                Alfa romeo GTVex
                                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                                X